Woensdag; gekookt voor de Darby's
Woensdag
Vandaag zouden we eerst soep maken voor de zwervers die overdag worden opgevangen in een groot gebouw vlakbij het centrum. Om 9.00 uur ging ik uit bed, omdat ik al 10 uren slaap achter de rug had.
Dus ik naar beneden en ik vroeg Lucy hoe laat we zouden beginnen met soep maken, maar toen bleek dat we dan al 8.30 daar hadden moeten zijn, maar ze was niet gegaan, omdat ze dacht dat er wel genoeg andere mensen waren om te helpen.
We hadden nog iets anders in de planning: alle dossiers van de ‘garage' naar zolder brengen, maar Lucy werd de hele tijd gebeld en ik had al een paar keer gevraagd of ik niet al kon beginnen, maar dan zei ze: wacht maar even.
Dus om 14.00 uur hadden we nog niets gedaan, maar toen zijn Louis en ik maar begonnen met de zitkamer leeg te halen, omdat er een nieuwe vloer in zou komen. Toen ben ik om 15.00 even met Lucy naar de supermarkt Sainsburry's gegaan en ik zei dat ik wel wilde koken die avond, dus we hebben de ingrediënten gekocht en ik heb vervolgens nog even twee blocnotes gekocht om te gebruiken op stage.
Om 17.30 ben ik begonnen met koken, en het gerecht was: Pasta met broccoli, tomaat en zalm.
Vervolgens om 18.00 op de bank voor de tv gegeten, omdat alle andere meubelen al waren verplaatst.
Ze vonden het eten echt lekker, ze bleven het maar zeggen. =)
Na het eten heb ik ze ijs voorgeschoteld.
Ik hoefde niet af te wassen, omdat ik gekookt had. Kwam wel mooi uit, want vind koken veel leuker dan afwassen.
's Avonds heb ik weer lekker niks gedaan.